TURN-Kids 1 & 2

Let op svp! Op dit moment zijn de groepen vol! Mocht u interesse hebben of een proefles willen volgen dan het verzoek een e-mail te sturen naar de trainster. U kunt dan op de wachtlijst gezet worden.

Bij TURN-Kids gaat het meer richting het echte turnen. Terwijl er bij GYM-Kids nog sprake is van kennis maken met de oefeningen op een speelse manier, wordt er bij TURN-Kids meer gefocussed op de oefening zelf. Wel wordt de les gestart met een spelletje en is het erg belangrijk om plezier te hebben in de les. We proberen de kinderen zo veel mogelijk uit te dagen en we passen het niveau aan op de kinderen. We leren ze oefeningen aan de brug en balanceren op de balk, ook gaan we oefenen op de handstand en radslag en we gaan lekker springen in de trampoline.

 

Voor wie?

Turn-Kids 1 voor meiden in groep 4 en 5
Turn-Kids 2 voor meiden van groep 5 en 6.

Uiteraard is hier ook een flexibiliteit waarbij leeftijd afhankelijk is van de motoriek en gym-talent van uw kind. Komt u gerust eens vrijblijvend langs. Het is mogelijk om een proefles te volgen alvorens lid te worden. Neemt u hiervoor contact op met de verantwoordelijke trainster per mail. Zie hieronder voor mailadres.

 

Wanneer?

TURN-Kids 1: Dinsdag: 16:30 - 17:30 uur
TURN-Kids 2: Dinsdag: 17:30 - 18:30 uur

Trainsters: Yael Timmerman, Noor Bekius & Isa van der Weerd en assistentes Maartje & Inez

 

Locatie: Zaal 1 in Het Anker


Contact: yael@avantizwolle.nl
 

 

© Copyright Avanti. Alle rechten voorbehouden