Geslaagde Uitvoering Avanti!

Geslaagde Uitvoering Avanti!

Geslaagde Uitvoering Avanti!

Wat was iedereen goed en wat zijn we trots!! Zaterdag 3 oktober heeft de Uitvoering Avanti plaatsgevonden, een show waarin de groepen van Avanti zich fantastisch hebben gepresenteerd. Jong en oud hebben wekenlang geoefend om het publiek te vermaken en dat is gelukt.
De schattige kabouters van Kaboutersport, de lieve danseressen van Dance Kids, de stoere cowboys en indianen van Gym Kids, de sprookjesfiguren van Turn Kids, de mooie danseressen van Dance Move 1 en Dance Move 2, de Hawaï-ladies van Turnen 1, de ‘levensgevaarlijke’ Army Girls van Turnen 2, de superfitte dames van Steps& Floortfit, de elastische meiden van de Plusgroep Turnen en de geweldige danseressen van Jazz Dance! Allemaal hebben ze een topoptreden neergezet. Met als afsluiter het gezamenlijke slotoptreden: Fireball!

Iedereen bedankt voor jullie optredens en medewerking aan de Uitvoering. We hebben veel foto's op onze Facebookpagina geet en ook een filmpje van de Einddans waar iedereen aan mee deed. Meer foto’s en video’s volgen, ook te volgen op Facebook (zoeken op: Sportvereniging Avanti).

Link Facebook: https://www.facebook.com/AvantiZwolleNaar het nieuws archief

© Copyright Avanti. Alle rechten voorbehouden